W codziennej pracy opieramy się na trzech filarach jakości: myśleniu systemowym, stałym doskonaleniu oraz wzajemnej współpracy i życzliwości. Bezpieczeństwo wyrobu dla Konsumenta, jakość wyrobu i współpracy, spełnianie i dostosowywanie się do wymagań Klienta, to nieodłączne atrybuty naszej pracy.
Dla zagwarantowania powyższego wdrożyliśmy, utrzymujemy i doskonalimy systemy zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności. System zapewnienia bezpieczeństwa żywności tworzą Programy Wstępne (Dobre Praktyki Produkcyjne i Higieniczne) zapewniające, że proces produkcyjny realizowany jest we właściwych warunkach, z zachowaniem przez kompetentny personel odpowiednich dla produkcji żywności dla niemowląt i dzieci procedur oraz HACCP identyfikujący, oceniający i kontrolujący zagrożenia istotne dla bezpieczeństwa żywności.
Dla każdego z zatrudnionych u nas pracowników, priorytetem i warunkiem zatrudnienia jest bezpieczeństwo i jakość produktu. Nasze produkty tworzymy tak, jakbyśmy robili to dla własnych dzieci.
Odpowiedzialność społeczna, troska o Środowisko Naturalne i Pracowników znajduje odzwierciedlenie we wdrożonych systemach zarządzania środowiskowego i BHP.
Zobowiązania firmy w stosunku do jakości, bezpieczeństwa żywności i ochrony środowiska zawarte są w realizowanych Politykach. Zewnętrznym potwierdzeniem zgodności prowadzonych działań i stosowanych systemów zarządzania z standardami i wymaganiami prawnymi są uzyskane przez Zakład certyfikaty wydane przez uznane jednostki certyfikujące.